Braderie in Slangenbeek: Schminken!

Het Ruimtekasteel is erbij op zondag 25 juni. Wij hebben een leuk kraampje op de braderie in Slangenbeek waar wij ouders en aanstaande ouders zullen informeren over onze unieke baby- en peuteropvang en BSO! Voor de kleintjes gaan we schminken! In totaal staan op de braderie vijftig kraampjes, maar ook kleedjes waarop kinderen hun spulletjes kunnen verkopen, een draaimolen, een springkussen en je kan er ponyrijden.

Wil je nu al meer lezen over wat wij doen? Lees dan meer over onze pedagogische benadering.

Activiteiten voor kinderen op de braderie in Slangenbeek

Er is ook ruimte voor kinderen tot 12 jaar om op een eigen kleedje de niet meer gebruikte spulletjes aan het publiek te slijten. Kinderen kunnen die dag vrij in de draaimolen, er staat een springkussen en de jeugd wordt getrakteerd op een gratis suikerspin en een gratis ponyritje.

Meer informatie over de braderie in Slangenbeek vind je hier.