Wijkfeest Hengelose Es 2017 met Het Ruimtekasteel

Zondag 3 september 2017 staan wij op het Wijkfeest Hengelose Es 2017. Wij informeren ouders over de flexibele Kinderopvang van Het Ruimtekasteel, onze Reggio Emilia-visie en hebben natuurlijk ook wat leuks te doen voor de kinderen!

Zet het vast in je agenda! De voorbereidingen zijn al weer in volle gang.

Wijkfeest Hengelose Es

Groot feest tijdens Wijkfeest Hengelose Es

Ieder jaar is het weer een groot feest tijdens het Wijkfeest Hengelose Es. Er is van alles te doen voor kleine en grotere kinderen. Er worden optredens verzorgd en er zijn enkele attracties. Ook zorgen de nodige versnaperingen voor de innerlijke mens. Kortom, een gezellige dag.

Kleedjesmarkt

Ook is er weer een kleedjesmarkt. Kinderen tot 12 jaar mogen op de aangegeven locaties vanaf hun kleedje spulletjes verkopen.

Lees meer informatie over op de website van Bewoners Hengelo Midden.

Overige activiteiten waar wij te vinden zijn:

Braderie Slangenbeek 25 juni 2017

Wie zijn wij?

Wij zijn Het Ruimtekasteel. Een ervaren kinderdagverblijf en BSO, sinds kort gestoken in een nieuw jasje. Wij zijn gevestigd aan de Jan van Galenstraat 302 onder de oude zusterflat.

Anders dan andere kinderdagverblijven en BSO’s hebben wij het niet zo op dagschema’s en structuren. Wel vinden wij het erg belangrijk dat jouw kind zich thuis voelt bij ons en zich optimaal ontwikkelt met alles wat het kind al in zijn mars heeft vanaf het prille begin. Wij stimuleren en faciliteren en geven zo de mogelijkheid aan het kind om in vrijheid optimaal een eigen identiteit te ontwikkelen.

We vertellen je graag meer over onze aanpak en visie op het Wijkfeest Hengelose Es. Wedden dat je net zo enthousiast zult zijn als wij over onze opvang!

De Ruimteraket

Ben je ouder en ga je al naar school? Dan halen we je natuurlijk graag van school met de Ruimteraket, compleet met open dak, zodat je de wolken goed in de gaten kunt houden!